fbpx

Madame brasserie & café

LUNCHMENY

Madame serverar tre olika dagens lunch vardagar 11.30-14.00 med fokus på husmanskost. En av rätterna är alltid fisk och en är alltid vegetarisk. Salladsbuffé, hembakat bröd, bordsvatten, kaffe och liten kaka ingår alltid. Utöver dagens rätt finns lunch a la carte.

Se meny

BOKA BORD

Direkt: 0370-615580

Boka bord

BOKA GRUPP, KONFERENS OCH EVENEMANG

Direkt: 0370-615590

Boka konferens

À LA CARTE

Madame är ett franskt brasserie som serverar franska och svenska klassiker, tolkade på eget vis. Brasseriet är listat i White Guide sedan 2019. A la carte serveras varje vardag från klockan 17:00 samt lördagar från 12.00.

Se meny

Madame Brasserie & Café

Madame är Gummifabrikens stora mötesplats med brasserie, café och butik för take-away. På brasseriets meny finner man klassiska franska och svenska rätter med stor personlighet, tillagade från grunden med närproducerade råvaror efter säsong så långt det är möjligt.

Till verksamheten hör också skräddarsydda events i samband med teater, livescen, bankettmiddagar, konferenser och andra arrangemang.

Pausservering och föreställningsmenyer

Vid konserter och föreställningar finns möjlighet att boka evenemangsmenyer och pausservering. Utbudet kan variera i säsong och typ av evenemang. Pausservering bokas alltid via biljettbokningssidan eller före evenemangsstart om man kommer i god tid. Läs mer på gummifabrikens biljettsida eller på madame.se om vad som gäller för ditt evenemang.

Vid evenemang har vi förlängda öppettider. Kontakta oss för mer information.

Madames hemsida

Direkt: 0370-615580

Öppettider

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.