Madame brasserie & café

MADAME BRASSERIE & CAFÈ

Madame är Gummifabrikens stora mötesplats med brasserie, café och butik för take-away. På brasseriets meny finner man klassiska franska och svenska rätter med stor personlighet, tillagade från grunden med närproducerade råvaror efter säsong så långt det är möjligt.

Till verksamheten hör också skräddarsydda events i samband med teater, livescen, bankettmiddagar, konferenser och andra arrangemang.

Pausservering och föreställningsmeny

Vid konserter och föreställningar finns möjlighet att boka evenemangsmenyer och pausservering. Utbudet kan variera i säsong och typ av evenemang. Pausservering bokas alltid via biljettbokningssidan eller före evenemangsstart om man kommer i god tid. Läs mer på Gummifabrikens biljettsida HÄR eller på Madames hemsida HÄR om vad som gäller för ditt evenemang.

Vid evenemang har vi förlängda öppettider. Kontakta oss för mer information.

 

LUNCH & À LA CARTE

Lunch

Madame serverar tre olika dagens lunch vardagar 11.30-14.00 med fokus på husmanskost. En av rätterna är alltid fisk och en är alltid vegetarisk.

Salladsbuffé, hembakat bröd, bordsvatten, kaffe och liten kaka ingår alltid.

Á la carte

Madame är ett franskt brasserie som serverar franska och svenska klassiker, tolkade på eget vis. Brasseriet är listat i White Guide sedan 2019. À la carte serveras varje vardag från 17.00 samt lördagar från 12.00.

 

BOKA BORD
BOKA GRUPP, KONFERENS OCH EVENEMANG

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.