Om Gummifabriken

En kreativ mötesplats i Värnamo.

GUMMIFABRIKEN

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna besökare tillsammans skapar kreativa möten.

Gummifabriken är en tillväxtmotor för hela regionen. En nod för kreativitet, inspiration, innovation, utveckling, kontakter och kunskap. Med häftiga lokaler, utbildningar och verksamheter erbjuder vi platsen för inspirerande och utvecklande möten.

I Gummifabriken samverkar näringsliv, utbildning och kultur med en gemensam agenda för tillväxt. Här bedriver en väl avvägd mix av offentliga och privata organisationer sin verksamhet, med fokus på kunskapsgenerering, innovation och upplevelser. Tillsammans erbjuder vi evenemang, konferenser, mässor, föreläsningar, utbildningar och upplevelser utöver det vanliga.

FUN FACTS

  • Livesal Valsverket 500m² till musik, dans, teater, utställningar, middagar etc
  • Restaurang Madame Brasserie & café 1100m² med möjliga konferensutrymmen
  • Auditorium 2200m², med parkett 307 platser, balkong 119 platser
  • Biografer 1200m² med salong 1, 195 platser. Salong 2, 78 platser. Salong 3, 58 platser
  • Stadsbibliotek 2700m² med spännande avdelningar som atrium, eldrum, tidningsrum, facklitteratur och rum med kreativitet för de minsta.
Anna Willstedt
Verksamhetssamordnare

Anna Willstedt

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.