Konferens/Möten

En kreativ mötesplats i Värnamo

VÅRA LOKALER

Hos oss kan du hyra grupprum och konferenssalar precis som lite större lokaler till föreläsningar, konserter, mässor eller kickoff.

I våra ljusa och trevliga konferenslokaler har du tillgång till projektor och dator. I de större salarna, Gislow och Seda, har du även tillgång till ett högtalarsystem där du lättare gör dig hörd eller kanske väljer att spela uppiggande välkomstmusik.

För dig som inte kräver någon direkt teknik utan behöver en mindre möteslokal är våra grupprum att föreslå. Några utav grupprummen har även tillgång till dator och tv.

 

KONFERENS/MÖTEN

Gummifabriken erbjuder fantastiska mötesmöjligheter i ett hus där näringsliv, kultur och utbildning träffas varje dag! Madame Brasserie & Café är din värd på resan med god och medveten mat och service!

Boka något av följande paket:

 

FÖRETAGSEVENEMANG

Vill ert företag arrangera och genomföra ett evenemang som är något utöver det vanliga?

I vår livesal Valsverket finns oändliga möjligheter. Här kan vi hålla teatrar, konserter, dansuppvisningar och föreläsningar, kickoffer, ja alla möjliga slag av event.

Hjärtat utav huset, Auditoriet, fyller vi med härliga konserter, dansuppvisningar, teatrar och föreläsningar. En fantastisk lokal med 409 sköna stolar uppdelat på parkett och balkong.

Vad har du för tankar och önskemål? Kontakta oss så skapar vi en härlig mötesplats för er tillsammans!

 

AKTIVITETER

För att få dynamik i gruppen, skapa teamkänsla eller bara för att pausa eller avsluta konferensen på ett minnesvärt sätt så passar någon av våra aktiviteter bra som komplement.

Madame Brasserie & Café är en perfekt plats för konferens och kickoff med aktiviteter året runt.

Våra aktiviteter passar också bra att kombinera med en lunch eller middag som en sommarfest, kick-off eller personalaktivitet under året.

 

FÖR ARRANGÖRER

Vill du arrangera ett event hos oss?

Läs mer om våra lokaler och möjligheter till ett lyckat event.

 

BOKA DIN KONFERENS/ MÖTE MADAME BRASSERIE & CAFÉ

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.