Referenser

Gummifabriken i Värnamo har sammanlagt ca 500 konferenser och evenemang om året, här ser ni ett urval av våra referenser.

DEN LILLA TURNÉN MED LINNEA HENRIKSSON

Idén om den lilla turnén grundar sig i att Linnea ville ut och möta sin publik med sin intima konsert. Det kom in många förfrågningar från människor som vill erbjuda en musikalisk upplevelse för just sin ort och dess invånare. Sen åkte Linnea Henriksson ut på vägarna för att visa att det är fullt möjligt att skapa det största av det lilla och ge publiken en riktigt mäktig livekonsert. En konsert som visade Linneas personliga sida och som publiken alltid kommer att minnas.

”Jag, hela mitt band och crew, vill tacka Gummifabriken för en väldigt fin dag och kväll. En ren lyx att få spela i ert hus med så bra förutsättningar, i allt från lokal, personal och teknik, att ge sin bästa konsert. Verkligen, tack!” – Linnea Henriksson.

EN KVÄLL MED LINDGRENS

Paret David & Kristina Lindgren gjorde en succéshow i Auditoriet.

”Vi var grymt nöjda på riktigt. Bästa bemötande och platsen på läääänge.” – David & Kristina Lindgren.

JOE LABERO

Joe Labero med sin show Unexpected Visit

”Här har dom tänkt alla rätt.
Det kommer bli ett riktigt stjärnställe!” – Joe Labero, Artist.

WELAND

Weland Solution firar 30 år, med aktivitet, middag och 10-manna band i livesalen

”Med en fantastik miljö och sin högkvalitativa mat visar Madame och gummifabriken, Europa klass i Småland!” – Björn Karlsson, VD Weland.

SHIRIN

Med sin fantastiska röst var en del av Gummifabrikens invigning

”Fantastiskt upplevelse att få inviga Gummifabrikens konserthall. Superbra akustik och gott om plats för show och publik!” – Shirin, Artist.

THULE

Höll sin interna heldagskonferens i Auditoriet

“Gummifabriken erbjuder precis det vi eftersträvar för våra större internationella evenemang. Coola lokaler med en äkta känsla, hög nivå på audio/video och proffsig service runt evenemangen. Slutintrycket är lika bra som på våra stora lanseringar i New York eller London med twisten att det är 20 minuter från där vi grundades i de småländska skogarna.” – Magnus Welander, VD Thule.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.