fbpx

Välkommen till oss på Gummifabriken i sommar

Vi har allt under ett och samma tak - vilket kan vara skönt när man vill fly bort från regnet (eller värmen).

UTSTÄLLNING: BLAND RÄVAR OCH MULLVADAR

Välkommen till sommarens utställning i Blickfånget - Bland rävar och mullvadar. En konstutställning där det även finns en läshörna för alla barn.

Cecilia Heikkilä är en illustratör och bilderboksförfattare uppvuxen i Dalarna, med bakgrund som grafisk designer åt bland annat IKEA. I de egna böckerna utforskar hon gärna större teman kring djur och natur samt existentiella frågor på ett okonstlat sätt. Berättelserna innehåller ofta både allvar, värme och humor, alltid med djur i huvudrollerna.

Utställningen pågår till den 25 augusti.

FRE 14 JUN – SÖN 25 AUG

MADAME HAR SOMMARÖPPET!

Madame erbjuder läcker sommarmeny, boule och barnaktiviteter som pyssel. Kom och upplev en rolig och avkopplande stund med hela familjen.

Madame gör storstad av småstad i en ledande rendez-vous för människor, mat och nöjen. Här lever krog, film och teater, musik och föreställningar, evenemang, utbildning och konferenser tillsammans. 

8 JUL – 4 AUG

TA EN PAUS MED LITE SOMMARBIO

När du tröttnat på sol och bad är det skönt att få sjunka ner i biostolen en stund. Välkommen till Biostaden Svenska Bio i sommar och spana in de senaste storfilmerna.

Biografen släpper sina biljetter till kommande vecka varje onsdag och öppnar 30 minuter innan första filmstart.

SOMMARLOV PÅ BIBBLAN

Välkommen till biblioteket i sommar!

Under sommaren är det öppet alla dagar förutom söndagar i vårt fantastiska stadsbibliotek. Läs tidningen i vårt tidningsrum, lek och läs inne på barnavdelningen eller dyk in i en bok i en skön fåtölj. Det finns möjlighet för dig som studerar att plugga i lugn och ro på vårt plan 2 i biblioteket.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.