fbpx

MUSIKCAFÉSERIEN
Hösten 2024/Våren 2025

Robert Wells, irländsk folkmusik, A night at the opera och en hyllning till Sven-Bertil Taube. Kommande säsong av Musikcaféserien har ett mycket starkt program, så att köpa ett abonnemang är en väldigt god idé. Fram till 31 maj kostar ett abonnemang endast 650 kronor för sju konserter (ord pris 690 kronor).

KÖP ABONNEMANG

ROBERT WELLS - VID FLYGELN

EN KONSERT MED EGNA KOMPOSITIONER OCH KLASSISKA MÄSTARE

Efter mer än trettio års konserter med Rhapsody In Rock, skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu Robert Wells in till en helkväll.

SÖN 8 SEP 16.00

SWEDEN SWING!

ETT HYLLNINGSPROGRAM TILL VÅRA MEST ÄLSKADE SVENSKA ARTISTER OCH KOMPOSITÖRER

Tillsammans med Smoke Rings Sisters får du spänna fast säkerhetsbältet och resa tillbaka till ett sprudlande Sverige mellan åren 1930 och 1960.

SÖN 6 OKT 16.00

DEN SISTE ESTRADÖREN

ETT MUSIKALISKT PORTRÄTT AV SVEN-BERTIL TAUBE MED MARTIN BAGGE & JÖNKÖPINGS SINFONIETTA

Sven-Bertil Taube gick sin egen väg. Han var i mer än sjuttio år en självklar del av svenskt kultur- och nöjesliv och vann genom sin äkta scenpersonlighet och ärliga artistiska kvalitet en plats i den svenska folksjälen.

SÖN 10 NOV 16.00

A NIGHT AT THE OPERA II

EN RESA GENOM OPERANS GYLLENE ERA

Ridån går åter upp! Återupplev magin och njut av storslagna röster och fängslande musik när det hyllade konsertprogrammet återvänder till Musikcaféserien.

SÖN 2 FEB 16.00

TANKAR OCH TONER FRÅN ROTEN

EN HOMMAGE TILL TAGE DANIELSSON

Ingen kunde som Tage Danielsson vrida och vända och förvandla det mest trivala och småtrista i världen till skimrande magi. Tina Ahlin och Trio X bjuder denna kväll på en hommage till Tage Danielsson, helt i Hasse och Tages anda.

SÖN 23 FEB 16.00

QUILTY

ST. PATRICK'S DAY

Emigrantvisor, kärleksballader och sea shanties om ovanliga livsöden och storslagna äventyr till havs och inte minst de medryckande instrumentallåtarna utgör stommen i detta flärdfulla konsertprogram av irländska folkvisor som en hyllning till kärleken, livets mångfald och rikedom.

SÖN 16 MAR 16.00

LÅNGBACKA/BÅDAGÅRD

FILMISK FOLKPOP

De har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina sammanflätade röster och har skapat sig en egen genre någonstans i smältdregeln av pop, jazz, världsmusik, traditionell folkmusik och filmmusik.

SÖN 11 MAJ 16.00

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.