fbpx

GUMMIFABRIKEN GOES LOCAL

Gummifabriken Goes Local är en satsning för att lyfta musiklivet i Värnamo. Tillsammans med er i publiken skapar vi en lokal scen där den närodlade musiken kan gro och växa.

SAMPO GOES U2

Achtung Baby, detta får du inte missa!

Du har säkert hört Värnamos mesta coverband Sampo många gånger. Kanske har du känt med deras låtlista att de fortfarande inte har funnit vad de letar efter, vandrande i ett musikaliskt landskap där gatorna inte har några namn? Men nu har de hittat det: en hel konsert med bara U2-låtar! Med Rolstorps egen Bono Johnny Grauengaard vid mikrofonen, Ronnie Nielsen mullrande bakom trummorna, gitarristen Anders Ericsson framme vid scenkanten och Gummifabrikens egen Peter Lundstedt som står för bastonerna.

✨ TOR 29 FEB 20.00

ALEXANDRA AND THE BLUE BIRDS

Värnamo tjejen Alexandra Dapadap valde att göra en konsert som gymnasiearbete. Nu bjuds ni alla in att få ta del av den!

Alexandra Dapadap är född och uppvuxen i Värnamo. Hon var under många år elev på Värnamo kulturskola, men läser nu tredje året på spetsutbildningen Academy of music and business i Vara. Tillsammans med sin kompis Ebba Nykvist har hon satt ihop bandet Alexandra and the Blue Birds med elever från skolan för denna konsert. Ett genomgående tema är psykisk ohälsa och under konserten speglas delar av Alexandras egen resa under mottot: ”Där orden tar slut, tar musiken vid”.

🎤 TOR 14 MAR 20.00

FRISKA VILJOR

Friska Viljor kommer hem!

Värnamokillarna i Friska Viljor lockar tusentals euforiska fans till sina spelningar i Tyskland. Kom till Gummifabriken 26 april när bandet gör sin första Värnamospelning på över tio år så fattar du varför!

🎶 FRE 26 APR 20.00

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.