WORKSHOP: RITA DJUR MED CECILIA HEIKKILÄ

Kom och lär dig rita gulliga, farliga eller påhittade djur och allt däremellan tillsammans med Cecilia Heikkilä som är författare och illustratör. Hon har bland annat skrivit och illustrerat boken Jultröjan om katten Fransson, och Den sista utposten som handlar om två isbjörnar på äventyr. För barn i åldern 5-9 år.
Efter workshoppen blir det fika och tävling för de som vill.

Efter workshop och tävling är det vernissage för Cecilia Heikkiläs utställning i Blickfånget. Det blir sagostund och bokfiskdamm för barn, vi bjuder också på glass. Du hittar mer information om det i separat evenemang.

Tid och plats

Fredag 14 juni kl. 14.00
Mellanrummet i stadsbiblioteket

Anmälan

Fri entré, men begränsat antal platser. Boka plats via knappen till höger, du anmäler bara barnen. Max antal personer per anmälan: 3 st. Anmälan öppnar 14 maj.
Om du redan gjort en anmälan och avboka, vill lägga till eller ta bort en person/personer så kan du skicka e-post till: biblioteket@varnamo.se.

Föreställningsinformation

fre 14 jun 2024, 14.00

  • Scen: Stadsbiblioteket - Mellanrummet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.