THE SIMON & GARFUNKEL STORY

EN AV DE ABSOLUT POPULÄRASTE HYLLNINGSKONSERTERNA I VÄRLDEN "THE SIMON & GARFUNKEL STORY" KOMMER ÅTER TILL SVERIGE HÖSTEN 2024 EFTER ETT STORT PUBLIKTRYCK MED 10 I STORT SETT USTÅLDA KONSERTER 2023.

Föreställningen har hyllats både i Sverige och runt om i världen för sin enormt höga kvalité, The Simon & Garfunkel Story har på ett unikt sätt lyckats att återskapa originalet både visuellt och musikaliskt.

Under kvällen får publiken förutom historien om Simon & Garfunkel självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det är kort sagt en kväll fylld med mängder med klassiker som är så nära originalet som det går att komma.

Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik att jubla världen över. De är kända från musikaler i Londons West End och The Simon & Garfunkel Story som turnerar för fulla hus i Europa, USA och Kanada.

Speltid: ca 2 timmar, 20 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Besterman presenterar

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 03 okt 2024, 19.30

  • Biljettpris: fr. 525 kr
  • Speltid: ca 2 timmar, 20 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.