fbpx

SEEGERWOOD TOUR – DOUG SEEGERS & EVA EASTWOOD

COUNTRYLEGENDEN DOUG SEEGERS OCH ROCKABILLYDROTTNINGEN EVA EASTWOOD SAMARBETAR PÅ NYTT ALBUM OCH STOR SVERIGETURNÉ!

I ett unikt samarbete presenterar Guppy Entertainment, i samarbete med MTA Produktion, en oemotståndlig musikalisk resa med Doug Seegers och Eva Eastwood. Hösten 2024 släpper de ett album och ger sig ut på en omfattande turné runt om i Sverige.

Doug Seegers gripande sånger och genuina berättelser har rört miljontals hjärtan världen över. Efter en tuff start på livet, där han var hemlös fram till 2014, tog hans karriär fart efter att ha upptäckts av Jill Johnson. Sedan dess har han vunnit publikens hjärtan med sin traditionella countrymusik och ärliga berättarkonst.

Eva Eastwood är en ikon inom svensk rockabilly och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Hon har gjort sig känd för sin energi, uttrycksfulla röst och unika musikaliska stil.

Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en oemotståndlig blandning av countryns själfullhet och rockabillyns energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-talsdansbanor.

”Jag är så glad att samarbeta med Eva på detta album. Hennes energi och talang är inspirerande och jag tror vi har skapat något riktigt speciellt.” – Doug Seegers

”Att arbeta med Doug har varit ren glädje. Han är en sann legend och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela detta album med världen.” – Eva Eastwood

En oväntad vänskap med musikalisk magi.

Speltid: 120 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Guppy Entertainment AB

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Boka ett After Event-bord på restaurangen
Förbeställd dryck och snacks står klart vid ankomst till bordet efter evenemanget.

Föreställningsinformation

fre 25 okt 2024, 19.30

  • Biljettpris: 625 kr
  • Speltid: 120 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.