fbpx

QUEENS – EN STORSLAGEN SHOW MED DE STÖRSTA HITSEN AV QUEEN

VILKEN SUCCÉ DET BLEV! VÅRENS TURNÉ MED QUEENS HYLLADES AV PUBLIKEN OCH FICK HÖGSTA BETYG AV MEDIA.

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva blir det nu en fortsättning för Queens att hylla den legendariska gruppen.

Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda.

Att hitta frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musik i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor.

I den 100 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång.

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt!
Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

Medverkande:
Nina Söderquist
Anna Sahlene
Anna-Mia Bonde
Karin Funk
Kapellmästare Martin Olsson med liveband

Nina Söderquist
Slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänst fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.

Anna Sahlene
Många år efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2022. Förutom sina hits från både svenska, norska och estniska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

Anna-Mia Bonde
Kreativ producent för Queens.
Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och varit tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”.

Karin Funk
Utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och The Phantom of the Opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen!

Recensioner

”Det är en fröjd att lyssna på!” – 5/5 På Scen
”Drottningarna gör en lysande och genialisk till Queens låtskatt” – Bohuslännigen
”Det är magiskt… får håren på armarna att resa sig och när sista tonen ebbat ut jublar publiken.” – 4/5 Du i Fokus
”Det är verkligen ett otroligt drag i salongen!” – Eskilstuna Kuriren

Speltid: 115 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Ålder: 13 år
Arrangör: MTlive AB

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 21 mar 2024, 19.30

  • Biljettpris: 625 kr
  • Speltid: 115 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.