MÅNS MÖLLER – MITT PERFEKTA LIV

Måns Möller, den mångsidiga och äventyrliga komikern, återvänder efterlängtat till rampljuset med den nya soloföreställningen ”Mitt perfekta liv” – standup om autism, restskatt och världens längsta 40års-kris.

Den nya föreställningen lovar att bjuda på en unik och humoristisk inblick i Måns värld, full av skratt och oväntade ögonblick.

Måns har tidigare imponerat med sina fenomenala scenframträdanden i succéerna ”Sveriges Historia” och ”Världens Historia”, men han har lika mycket erövrat svenska hjärtan med sitt brinnande engagemang för Viggo Foundation, en organisation med målet att stötta barn med autisms rätt till rörelse och utveckling.

”Jag hittade mitt perfekta liv genom Viggos devis – det är kul att vara glad. Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga.” Säger Måns Möller

Speltid: ca 90 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: Ingen åldersgräns
Arrangör: Lifeline Entertainment AB

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 05 dec 2024, 19.00

  • Biljettpris: fr. 525 kr
  • Speltid: ca 90 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.