MAGNUS CARLSSON – IT’S MY PARTY

FÖRBERED DIG PÅ FEST! "IT'S MY PARTY" ÄR SHOWEN DÄR MAGNUS CARLSSON BJUDER IN TILL ATT FIRA ATT HAN 2024 FYLLER 50 ÅR OCH MED DETTA HELA 30 ÅR SOM ARTIST!

Under kvällen bjuder Magnus på en hisnande färd genom hans liv och karriär där du får njuta av de största hitsen, de stora publikfavoriterna och utöver det några överraskningar! Allt detta varvas med anekdoter och historier från ett minst sagt händelserikt liv. En sprakande, minnesrik, helkväll som innehåller allt helt enkelt!

It’s My Party” har premiär hösten 2024 – då festar vi, ni Magnus och några av Sveriges bästa musiker loss på 28 konserthus och teatrar runt om i landet.

”Det är otroligt häftigt att få fira sin födelsedag tillsammans med sin egen publik på det här sättet. Det blir kanske inte ett regelrätt födelsedagskalas med tårta och ballonger, utan mer en hejdundrande fest med musiken i centrum. För fest ska det bli!” säger Magnus Carlsson själv om den kommande Sverigeturnén.

Speltid: 105 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Guppy Entertainment AB

Föreställningsmenyn serveras 16:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

lör 26 okt 2024, 18.00

  • Biljettpris: 680 kr
  • Speltid: 105 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.