fbpx

LIVVAKTEN CARL

KAMPEN MOT DIG SJÄLV

Livvakten Carl lever ett liv som kan liknas vid en Hollywoodfilm. Han arbetar nära företagsledare, världsartister och politiska ledare. Samtidigt pågår en kamp inuti Carl, en strid mot såväl kropp som sinne.

Gör dig redo att uppleva en av de mest gripande och motiverande föreläsningshower du någonsin sett. Carl, en man som omdefinierat begreppet inre styrka, delar med sig av sin otroliga resa från att vara bunden av reumatismens bojor till att bli en eftertraktad livvakt för världens mest inflytelserika personligheter.

Efter många år i London lämnar Carl den hektiska tillvaron som livvakt för ett lugnare liv hemma i Sverige igen. På en solig sensommardag blir Carl skjuten fem gånger och får syra kastat i ansiktet…

Under showen kommer du att få en unik inblick i hur man överkommer »det omöjliga« och hur du vänder motgång till framgång. Carl delar med sig av alla de insikter och lärdomar han samlat på sig under sin resa, komplett med praktiska »lifehacks« som du kan tillämpa i ditt eget liv.

Carl har nyligen uppmärksammats av
SVT:s ’Go kväll’, TV4:s ’Efter fem’, Sveriges Radio; ’P4 Extra’ och i populära poddar som ’Framgångspodden’, ’Ångestpodden’ och ’Brottarbröder’. Hans inspirerande historia har också skrivits om i Aftonbladet, Expressen och Göteborgs-posten.

Missa inte chansen att bli inspirerad av Carls livsresa och lär dig hur du kan tillämpa samma principer för att uppnå oanade nivåer i ditt liv. Boka din plats nu och ta första steget mot en starkare och mer motståndskraftig version av dig!

Vågar du?
Ta kampen mot dig själv…

Speltid: 90 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Gummifabriken presenterar

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 02 maj 2024, 19.00

  • Biljettpris: 250 kr
  • Speltid: 90 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.