fbpx

KULTURSKOLESHOWEN ”LEVANDE RAMAR” 17.00

ÅRETS KULTURSKOLESHOW MED VÄRNAMO KULTURSKOLA. ÅRETS TEMA ÄR: "LEVANDE RAMAR".

Värnamo Kulturskola är stolta över att presentera årets Kulturskoleshow med temat ”Levande ramar”. Genom dans, teater, bild och musik skapas en kväll fylld av kreativitet i Auditoriet på Gummifabriken i Värnamo. De tidigare Kulturskoleshowerna har varit en succé med över 100 medverkande elever och lärare.

Kulturskolans duktiga elever och lärare har arbetat hårt för att väva samman olika konstformer till en sammanhängande helhet. Genom innovativa framträdanden utforskar de temat ”Levande ramar” och bjuder på en upplevelse för alla sinnen. Temat handlar om att utforska gränser och vad som händer när dessa bryts. Vad händer när ramarna får eget liv?

Välkommen att komma och uppleva denna unika föreställning, där elever och lärare tillsammans delar med sig av sitt engagemang och sin kreativitet. Vi ser fram emot att se er där och dela denna fantastiska kväll med er!

Speltid: 60 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Värnamo Kulturskola

Föreställningsinformation

tis 08 okt 2024, 17.00

  • Biljettpris: Skolungdom 60 kr, vuxen 120 kr
  • Speltid: 60 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.