fbpx

FOTBOLLSSNACK 90 MINUTER

Avgörandets stund är kommen! Vi summerar fotbollsåret 2024 och blickar fram mot de tre sista omgångarna i herrallsvenskan och sista omgången i damernas division 1. Är tränarna nöjda med säsongen? Varför gick det som det gick? Hur ska de sista matcherna vinnas? Hur går tankarna inför säsongen 2025?

Vi laddar upp inför säsongsavslutningen med livesänt fotbollssnack från scenen inne i Valsverket. Gäster i soffan är högaktuella spelare och ledare från IFK Värnamo, vilka det blir presenterar senare.

Nytt för i år är att vi har flyttat in i Valsverket, burit upp en soffa på scenen och ramar in det hela med musik. Konceptet är dock detsamma som tidigare: avslappnade samtal med spelare och ledare från IFK Värnamo i restaurangmiljö. Väntade och oväntade frågor om matcher som spelats, matcher som kommer och allt däremellan.

Moderator: Lars Alkner, kulturchef Värnamo kommun.

Fotbollssnack livesänds av Värnamo Nyheter på vn.se och kan även ses i efterhand.

 

Fri entré och ingen föranmälan. Vill du äta och samtidigt säkra en bra plats, kan du förbeställa räksmörgås eller köttbullesmörgås via Madames bordsbokning. Välj de bord som finns under rubriken ”Fotbollssnack i Valsverket med förbeställning Räksmörgås eller Köttbullesmörgås”. Då ingår sittplats med bord i Valsverket. Vill du äta i restaurangen innan eller efter bokar du bord som vanligt (men då har du ingen förbokad plats i Valsverket under fotbollssnacket).

 

Speltid: 90 minuter
Arena: Valsverket med bar öppnar 18.00 och snacket startar 19.00
Arrangör: Värnamo kulturförvaltning och Gummifabriken i samarbete med IFK Värnamo, Madame Brasserie & Café och Värnamo Nyheter.

Föreställningsinformation

tor 24 okt 2024, 19.00

  • Scen: Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.