fbpx

FÖRFATTARBESÖK: HELENA HEDLUND

Helena Hedlund är skådespelare och dramatiker, med över tjugo års erfarenhet av teater för främst barn och unga. Som författare debuterade hon 2018 med boken ”Det fina med Kerstin”, vilken vann både debutantpriset Slangbellan och Nils Holgersson-plaketten för bästa barnbok. Ytterligare fem delar i serien om Kerstin har kommit ut, och böckerna har fått storspridning, inte minst som högläsningsböcker i skolor, de haröversatts till fyra språk och blivit teater på flera scener.

Hör Helena Hedlund berätta om hur allt skrivande började och lär känna den känsliga och tänkande flickan Kerstin, som bord är asfaltsvägen slutar. Passar barn i åldern: 6–9 år.

Tid och plats

Lördag 3 februari kl. 13.00–13.40
Stadsbiblioteket, Mellanrummet

Signering

Signering med Helena Hedlund (utanför mellanrummet) kl. 13.40–14.00.

Värnamo Bokhandel finns på plats och säljer Helena Hedlunds böcker. Du har möjlighet att få din bok signerad av författaren.

Anmälan

Fri entré, men begränsat antal platser. Boka plats via knappen till höger, du anmäler både barn och vuxna. Max antal personer per anmälan: 5 st.
Det går bara att göra en anmälan per e-postadress, vill du lägga till eller ta bort en person så kan du skicka e-post till: biblioteket@varnamo.se.

Föreställningsinformation

lör 03 feb 2024, 13.00

  • Scen: Stadsbiblioteket - Mellanrummet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.