fbpx

LEDIG LOKAL – ÄR DU VÅR NYA HYRESGÄST?

Nu finns det möjlighet att hyra en ljus och fräsch lokal i Gummifabriken. Lokalen ligger på markplan i ett attraktivt läge längs Jönköpingsvägen i centrala Värnamo. Här syns du från alla håll och har närhet till stor parkering, tågstation och bussförbindelser. Lokalen har en öppen yta på 70 kvm med härligt ljusinsläpp och är utrustad med bra förvaring, fräscht pentry samt toalett.

Gummifabriken är en kreativ och inspirerande mötesplats som skapar värde för både invånare som besökare i Värnamo. Vi ser att du, din verksamhet eller idé har en likvärdig vision som bidrar till vår kommun.

LÄS MER

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.