fbpx

KULTURVÅREN 2023

Våren bjuder på drabbande draman, nyskrivna verk och rytmiska dansnummer!⁠

#JEANNE

TIS 14 MAR, 19.00

Storslaget och visuellt drama om klasskillnader och klimatförändringar. #JEANNE gestaltar en värld på gränsen till undergång. Om vårt behov av ledargestalter som får bära våra drömmar, samtidigt som vi lägger allt ansvar på dem. Vem ska egentligen rädda oss? Förväntar vi oss att våra barn gör det?

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

MÅN 27 MAR, 19.00

En övergiven dam och hennes livskamrat väntar i en tömd lägenhet. Båda ska slussas vidare – till äldreboendet och till hemmet för herrelösa hundar. Men ingen tänker bege sig utan strid. En komedi om att inte ge upp.

ÖDELÄGGAREN

TIS 4 APR 19.00

En fängslande dramatisering av Christina Herrströms uppmärksammade bok ”Ödeläggaren”.

POWER

ONS 19 APR, 19.00

En explosiv och suggestiv performanceföreställning för döva och hörande. Med poesi, sång och battles skärskådar tvillingsystrarna Jamila och Amina normer och tabun.

OUT OF CHAOS

TIS 25 APR, 19.00

Ett av Australiens mest framgångsrika cirkuskompanier gästar Värnamo med en ny kritikerrosad produktion. ”Out of Chaos” är en intim och originell scenkonstupplevelse som på ett briljant sätt utforskar cirkusens förhållande till kaos och ordning.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.