fbpx

JUBILEUMSFEST 1-3 SEPTEMBER

Gummifabriken firar 5 år!

Vi kan knappt bärga oss inför allt roligt som kommer ske. Den 8 juni kl 10.00 släpper vi ytterligare biljetter till Danny Saucedo och fler spännande jubileumsnyheter.

✨DANNY SAUCEDO✨

Vi är otroligt glada och stolta att Danny Saucedo, en av Sveriges mest älskade artister, kommer till vårt 5-årsjubileum!

Danny har erövrat svenska folkets hjärtan med sina minnesvärda framträdanden som både soloartist och programledare. Med över femton år i musikbranschen fortsätter Danny att imponera med hits som ”Dör för dig”, ”Snacket på stan” och ”Brinner i bröstet”.

BILJETTSLÄPP FÖR PLATSER PÅ BALKONG: TOR 8 JUN 10.00

🎤 LÖR 2 SEP 20.00

LOUISIANA AVENUE

FÖR ATT HÖJA FESTKÄNSLAN TILL MAX UNDER VÅRT 5-ÅRSJUBILEUM, HAR VI BJUDIT IN GLÄDJEORKESTERN LOUISIANA AVENUE - SVERIGES BÄSTA LIVEBAND!

En konsert med Louisiana Avenue börjar ofta med fest och slutar med karneval. Iklädda en färgsprakande rekvisita som tycks hämtad från en Mardi Gras-parad vandrar bandet ut i publiken med full blåssektion och ser till att skapa ett party som alla är inbjudna till.

🎺 FRE 1 SEP 20.00

HUMORKALASET

HUMORKALASET BLANDAR DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - DÄR REVYKOMIK MÖTER MUSIK. PÅ SCENEN MÖTER NI NÖJESKOMPANIET, DANNE STRÅHED OCH NILS ÅKESSON.

Upptäck den ultimata blandningen av musik och revykomik när Humorkalaset kommer till vårt jubileum och bjuder på en riktig skrattfest! Det blir en härlig mix av Danne Stråheds omfattande låtskatt och de bästa sketcherna och karaktärerna från Nöjeskompaniet.

🤣 FRE 1 SEP 19:00

VARFÖR EN FJÄRIL?

JUBILEUMSSYMBOLEN

Gummifabriken är ett hus som efter en stor förvandling slagit ut sina vingar och blivit en central plats för kreativitet, utveckling, lärande och gemenskap. Vad kan då representera husets utveckling och framtid bättre än fjärilen? Fjärilen symboliserar dessutom energi och glädje – två viktiga ingredienser när vi nu bjuder in till vårt 5-årsjubileum.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.