fbpx

VÄRNAMO FILMHISTORISKA FESTIVAL 2023

Årets programtidning är här!

Nu har programtidningen för årets festival kommit!

Du kan hämta ditt exemplar på Gummifabriken och en rad andra ställen.

Klicka på bild för att läsa tidningen digitalt.

Fyra dagar fyllda med filmer som är minst 25 år gamla. Samtal, barnaktiviteter, utställning, musik, mingel och mycket mer. Missa inte Sveriges första, största och enda filmhistoriska festival. Programmet finns nu på www.varnamofilmhistoriska.se

20–23 april

Biostaden, Gummifabriken

Arrangör: Kulturförvaltningen Värnamo kommun

STEFAN SUNDSTRÖM 22 APRIL – Rabatt för festivalgäster
Som av en lycklig slump gör artisten Stefan Sundström ett turnéstopp i Värnamo och Gummifabriken mitt under festivalen. Kl 19.00 lördag 22 april äntrar han scenen och bjuder tillsammans med pianisten Martin Hederos och kontrabasisten Dan Berglund på sina personliga tolkningar av Evert Taubes visor. Stefan som sedan 80-talet har hållit liv i den svenska vistraditionen, har flera gånger blivit prisad för sitt miljöengagemang. Att tolka Evert Taube är helt i linje med det. Konserten är inte en del av festivalen, men du som köpt biljett till någon av filmerna kan köpa en konsertbiljett för 295 kronor (ordinarie pris 455 kronor). Gäller ej redan köpta biljetter.

KÖP BILJETT

Föreställningsinformation

tor 20 april 2023,

  • Scen: Svenska Bio
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.