fbpx

SMÅLITS FÖRFATTARSCEN 2023

MÖT FÖRFATTARNA MOA HERNGREN, TORBJÖRN FLYGT, LINA NORDQUIST OCH SMÅLITS MIGRANTPRISVINNARE I FÖRDJUPANDE SAMTAL. BOKFÖRSÄLJNING OCH SIGNERING I PAUSEN.

Moa Herngren är författare, journalist och manusförfattare med särskild blick för relationer. Aktuell med romanen Skilsmässan och manusskrivare till Bonusfamiljen.

Torbjörn Flygt fick Augustpriset för sin roman Underdog. Romansviten avslutas nu med Slugger där vi får återse Johan Kraft.

Lina Nordquist
 debutroman ”Dit du går, följer jag” utsågs till Årets Bok 2022. I nya romanen ”Livet innan du dör” får vi möta fyra grannar med varsitt bagage.

Pristagare SmåLits Migrantpris 
som mottar det litterära priset på 50 000 kronor som går till en författare som ”i Vilhelm Mobergs anda” skildrar de individuella människoöden som ligger bakom vår tids stora migrantrörelse.

Negar Naseh
SmåLits migrantpris 2023 tilldelas Negar Naseh. I romanen En handfull vind berättar hon om flykten från revolutionen i Iran 1978. Negar skildrar människors sårbarhet och samhörighet men ger också en bild av dåtidens geopolitik, bakgrunden till nutidens uppror och de band som finns kvar hos en ny generation svenskar.

Johanna Lundin är kvällens moderator.

Speltid: 150 minuter, inkl. paus
Aren: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Värnamo kommun i samarbete med SmåLit.

Föreställningsmenyn serveras 16:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

fre 03 februari 2023, 18.00

  • Biljettpris: 200 kr
  • Speltid: 150 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.