fbpx

SENIORMÄSSAN 2022: FEMTINGE TEATER PRESENTERAR JUKEBOX!

JUKEBOX TAR DIG MED TILL 50 & 60-TALETS CAFÉER & RESTAURANGER SOM VAR MÖTESPLATSEN MED JUKEBOXENS TONER I CENTRUM! LÄGG I EN SLANT OCH LET'S DO THE TWIST!

Vi förflyttar oss från New Yorks trendigaste café till haket på Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland som blev en världsnyhet!
En show med skön musik, stjärnglans och otroliga berättelser om möten runt jukeboxen! När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant visa vem du var genom att spela din favorit! Lyssna till hitsen, hör berättelserna om människorna som träffades och levde med detta fenomen.

Jukebox är en varm, svängig och rivig föreställning som landar i otroliga möten, spännande livsöden och stjärnglans och så klart framförs det den bästa musiken från 50 & 60-talet, lyssna till hits av Elvis, Connie Francis, Wanda Jackson, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker m.fl.

En musikalisk show med nostalgi, humor, pop och rock n’ roll!

Speltid: 65 minuter
Arrangör: Värnamo kommun, Omsorgsförvaltningen

Föreställningsinformation

tor 20 oktober 2022, 15.00

  • Biljettpris: 0 kr
  • Speltid: 65 minuter
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.