fbpx

SEMESTER AW PÅ MADAME MED SAMSON FOR PRESIDENT

VÄLKOMNA TILL MADAMES SOMMAR AW MED GOD MAT, HÄRLIGA MÄNNISKOR OCH SKÖN MUSIK.

Samson For President är en artist som många anser ha både en otrolig röst och en vansinnig scennärvaro.
En live-upplevelse som lämnar få människor oberörda.

Hans musik rör sig mellan svängiga melankoliska beats och episka ballader. En Fransk musikblogg kallade honom nyligen för ”stark, uppslukande och full av mystik” och här på hemmaplan har han beskrivits som ”en spännande och ovanlig artist” av flera svenska medier. Mats Nileskär var tidigt ute med att kalla honom för en viktig del av ”den svenska soulvågen” i P3 Soul.

Nu står han på scen igen med trummisen Patrick Lundin och en video scenkonst gjord av Colombianska Juliana Duperly Castro. Hans nya EP ”Beauty Supply” som släpptes tidigare i år har fått ett varmt mottagande och han har spelat de nya låtarna i både Europa och Sydamerika. Efter att ha avslutat 2022 med ett slutsålt Södra Teatern och ett nytt album in the making är det dags för Samson For Presidents sommarturné 2023.

”Jag känner mig full av ny musik, av nya berättelser och melodier som jag vill dela med mig av. Jag älskar att känna kontakten med publiken och att spela för nya människor. Ser alltid fram emot nästa konsert!” – Samson For President, Martin Bejarano Wahlgren

AW:n kör igång redan 16.00 med bra AW-erbjudande på dryck och meny. Utöver det serverar Madame ordinarie à la carte meny.

Välkomna!

Föreställningsinformation

fre 30 juni 2023, 16.00

  • Scen: Madame Brasserie & Café
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.