fbpx

OUT OF CHAOS

SPEKTAKULÄR SAMTIDSCIRKUS

Ett av Australiens mest framgångsrika cirkuskompanier gästar Värnamo med en ny kritikerrosad produktion. ”Out of Chaos” är en intim och originell scenkonstupplevelse som på ett briljant sätt utforskar cirkusens förhållande till kaos och ordning.
Gravity and Other Myths, har nått världsomspännande framgångar sedan starten 2009. Nu gästar de Värnamo med djärva Out of Chaos, en innovativ och humoristisk pärla som tänjer på samtidscirkusens gränser. Föreställningen är en dekonstruktion av cirkusen som uttrycksform, där kärnan utgörs av förhållandet mellan artisterna och deras publik. Här varvas rå och explosiv akrobatik i världsklass med insikter om hur det är att stå på scenen. Effektfull ljus- och ljus- och scendesign bidrar till att skapa en rik helhet som visar varför Gravity and Other Myths är ett av Australiens mest spännande cirkuskompanier just nu.

Out of Chaos är en spektakulär föreställning som rör sig mellan ordning och kaos, och mellan de fysiska spänningar som driver mänskliga relationer. Det här är scenkonst du inte vill missa!

Föreställningen presenteras av JONK! Scenkonst och Värnamo Riksteaterförening med stöd av Riksteatern nationellt. JONK! Scenkonst stöds även av Kulturrådet och Region Jönköpings Län.

Speltid: 70 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Riksteatern Värnamo, medarrangör – JONK! Scenkonst

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tis 25 april 2023, 19.00

  • Biljettpris: Ungdom 110 kr, Vuxen 220 kr
  • Speltid: 70 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.