fbpx

NOICE – I NATT ÄR HELA STAN VÅR

NÄR FEM TONÅRSKILLAR FRÅN GUSTAVSBERG TRÄFFADES FÖR ATT REPA I FÖRÄLDRARNAS GARAGE BLEV DET BÖRJAN PÅ EN AV SVENSK MUSIKHISTORIAS MEST IKONISKA ROCKBAND.

Med debutalbumet ”Tonårsdrömmar” 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet. Kaos i folkparkerna med publikrekord efter publikrekord sattes. Mängder med fans som tältade i medlemmarnas föräldrars trädgårdar. Noice är med alla sina hits utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin.

I en helt ny konserthusproduktion får alla nya fans uppleva hela historien om Noice samt alla hitsen i show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band.

Noice är originalmedlemmarna Peo Thyrén som skrivit många av bandets hits bas/sång och Robban Klasen trummor. Charlie Grönvall på sång och gitarr, John Persson keyboard. Stjärnskottet Charlie Grönvall har gjort stor succé i huvudrollen som ”Hasse Carlsson” i den hyllade ”Noice Rockmusikalen”.

Speltid: ca 95 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Ålder: 13 år – pga. socialstyrelsens krav på ljudtryck
Arrangör: Besterman

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

lör 23 mar 2024, 19.30

  • Biljettpris: fr. 395 kr
  • Speltid: ca 95 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.