fbpx

UTSTÄLLNING: MINDING THE SOUND OF CRAFT MED KONSTNÄR ANNA SOLLEVI

Anna Sollevi´s arbete tar avstamp i mötet med en specifik plats. I växelverkan mellan platsens människa, natur och historia, söker hon spegla en samtid och dess säregna dynamik.

“Minding the sound of craft” är ett utforskande av Järvafältet i nordvästra stockholm, där symboler och fragment bildar collage i tredimensionell form och växer till en rumslig gestaltning. Genom material som textil, trä, keramik och metall utforskar Anna nyfiket olika hantverkstekniker och uttryck.

Anna Sollevi är utbildad vid Konstfack University of Arts, Crafts and Design och tog år 2017 sin kandidatexamen i konst med inriktning textil. Hon är verksam i Husby Konst & Hantverksförening i Stockholm och arbetet med den aktuella utställningen påbörjades tidigare i år, i och med ett utvecklings-stipendium från samma hantverksförening. I början av sina utbildningsår gick Anna på Textilakademin på Värnamo Folkhögskola och ställde också ut på det som var gamla Blickfånget (i Cupolen), år 2011.

Utställningen pågår mellan fredag 4 november – söndag 8 januari

Vernissage
Fredag 4 november kl. 17.00
Konstnären finns på plats och berättar om utställningen.

Öppettider i Blickfånget
Måndag-torsdag kl. 8.00-19.00
Fredag kl. 8.00-18.00
Lördag-söndag kl. 10.30-15.00

Föreställningsinformation

fre 04 november 2022,

  • Scen: Blickfånget
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.