fbpx

MÅNS ZELMERLÖW – VÅRSKRIK

SÅ MYCKET BÄTTRE-AKTUELLA MÅNS ZELMERLÖW GER SIG UT PÅ SIN FÖRSTA KONSERTHUSTURNÉ VÅREN 2023

Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik. Den 17 mars kommer Måns till Gummifabriken i Värnamo.

” … de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné” – Måns

Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné ”A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. Nyligen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten ”Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna ”Faller” som är en tolkning av Molly Hammars låt ”Tell Her” och ”Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s ”Mer för varandra” och ”Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt.

”Det ska bli så otroligt kul och fint att se Måns ihop med sitt grymma band på konserthus- och teaterscener runt om i Sverige. Det blir en fantastisk möjlighet att se en av våra absolut mest folkkära artister i ett intimare format.” säger Ida Helmerson på Paraply, arrangör för konserten.

Speltid: 120 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Paraply

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

 

Föreställningsinformation

fre 17 mars 2023, 19.30

  • Biljettpris: 625 kr
  • Speltid: 120 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.