fbpx

MADE IN IRON

KLARA FÖR GUMMIFABRIKEN ÄR TRIBUTE-BANDET MADE IN IRON - TRIBUTE TILL IRON MAIDEN!

Det legendariska heavy metal-bandet IRON MAIDEN bildades 1975 i Storbritannien av basisten och låtskrivaren Steve Harris. Bandet är ett av de mest inflytelserika och framgångsrika någonsin inom musikgenren heavy metal med över 100 miljoner sålda album. Deras musik skildrar oftast historiska händelser i Storbritannien som är baserade på äldre historier, böcker och folksägner. Meritlistan med hitlåtar är lång och innehåller bland annat Run To The Hills, Fear Of The Dark, The Number Of The Beast, The Trooper med flera. Att bandet idag är ett av de mest populära rockbanden i världen säger sig självt av att de årligen är det stora dragplåstret på festivaler som Rock In Rio, Download Festival & Monsters Of Rock.

Tribute-bandet MADE IN IRON är bandet som tagit tribute-begreppet till en helt ny nivå. De kommer från Göteborg och har spelat på de största rockklubbarna runt om i Europa med deras ”Tribute to the beast”. Med siktet inställt på att återskapa magin i Maidens klassiska era, tar de sig an låtarna med högsta professionalism för att återge sound och material till sista ton.

Helt enkelt ett band man inte vill missa att uppleva. Se dem LIVE på Gummifabriken!

 

FÖRBAND

Stormtunna är ett lokalt coverband som har existerat i några år och består av musikanter som har spelat i många år i olika konstellationer, men som nu har bildat ett band med inställningen: ”vi spelar det vi vill och som vi tycker är kul att spela, låter det bra är det en bonus”.

Medlemmar i bandet är Mikko Karppinen (Alpha Boys, ex. No Possession Blues) bakom pukorna, ”slappin’ da base” gör Henrik Johansson (ex. Black Barrel Smoke) samt strängbändarna Pierre Holmström (ex. Black Barrel Smoke) och Mattias Vestlund (No Possession, ex Dethrone). Mattias skrålar även i mikrofon.

Denna spelning blir den första utanför 50-skyltarna Gnosjö kommun, missa inte!

Speltid: 2 timmar, 15 minuter
Stormtunna: kl. 20.00
Made In Iron: kl. 21.00

Arena: Valsverket – stående publik
Åldersgräns: Rekommendation 18+
Arrangör: Made In Iron i samproduktion med Gummifabriken Presenterar

Föreställningsmenyn serveras 18:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

fre 31 mars 2023, 20.00

  • Biljettpris: 225 kr
  • Speltid: 2 timmar, 15 minuter
  • Scen: Valsverket - stående publik
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.