fbpx

LOUISIANA AVENUE

FÖR ATT HÖJA FESTKÄNSLAN TILL MAX UNDER VÅRT 5-ÅRSJUBILEUM, HAR VI BJUDIT IN GLÄDJEORKESTERN LOUISIANA AVENUE - SVERIGES BÄSTA LIVEBAND!

Louisiana Avenue fyller en unik och egen plats på Sveriges och Nordens musikscen. Alla som sett gruppen live vet att man med ett magnetiskt sväng och flödande energi gör sina konserter till sällsynt medryckande händelser där samspelet med publiken spelar en avgörande roll.

En konsert med Louisiana Avenue börjar ofta med fest och slutar med karneval. Iklädda en färgsprakande rekvisita som tycks hämtad från en Mardi Gras-parad med inslag som fjäderboa, plasthalsband, parasoller och flamboyanta utklädnader, vandrar bandet ut i publiken med full blåssektion och ser till att skapa ett party som alla är inbjudna till.

Bandet har funnits i tio år och har åtta medlemmar. Den musikaliska grunden stod klar från början: man vill vara en hyllning till New Orleans och dess stolta och obrutna kulturtraditioner. Gruppens repertoar öser ur stadens sjudande gryta av storartad musik och rymmer en mångfald av stilar, som soul, jazz, funk, blues, boogie-woogie och cajun, inte sällan sammanväxta med varandra.

Bandets karismatiske sångare Pär Stenhammar reser årligen till New Orleans för en ständigt fördjupad relation till stadens musikarv. Precis som hans pappa Bosse Stenhammar gjorde när han arrangerade Stockholm Jazzfestival under flera decennier, hela tiden med legendariska festivalen Jazz Fest i New Orleans som förebild.

Louisiana Avenue är mycket mer än ett festband. Bakom de glädjerusiga och utlevande scenframträdandena finns en allvarligt menad kärleksfilosofi. Gruppen kallar sig själva för ”budskapsdriven glädjeorkester” där grundvärderingen är självklar inkludering av alla. Oavsett ålder, bakgrund eller fysiska förutsättningar är man varmt välkommen in i Louisiana Avenues värld.

Våren 2023 släpper Louisiana Avenue ett nytt efterlängtat album: ”STHLM 2 NOLA”.

Speltid: Dj från 20.00 med konsertstart av Louisiana Avenue-gänget från 21.00 (konsert ca 90 minuter).
Arena: Valsverket – stående publik
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Gummifabriken Presenterar

Föreställningsmenyn serveras 18:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

fre 01 september 2023, 20.00

  • Scen: Valsverket - stående publik
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.