fbpx

JANNE SCHAFFER: MY MUSIC STORY

KONSERTÅRET HAR RIVSTARTAT OCH JANNE SCHAFFER ÄR I HÖGFORM

– Jag är så lycklig över att jag får komma ut och möta min publik igen!

I konserten My Music Story får publiken följa med på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

Ted Gärdestad och ABBA är särskilt intressanta i år. Teds första skiva Undringar, där Janne hade en viktig roll, kom ut för 50 år sedan. Undringar innehåller bland annat låtarna ’Jag vill ha en egen måne’ och ’Så mycket bättre’.

– Det blev med åren 69 av Teds låtar som jag var med på. Vi blev nära vänner o jag slutförde produktionen av Teds sista skiva ’Äntligen på väg’.

Den 29 mars för 50 år sedan var Janne med och spelade in ABBA:s allra första låt ’People Need Love’ och var senare med på cirka 50 av ABBA:s låtar. I vår hade ABBA sin stora konsert i London och med anledning av det medverkade Janne i programmet ’The Missing 40 Years’ på brittiska Channel 5 den 22 maj.

– Jag har fått spela med Björn J:son i 43 år o vi spelade på varandras skivor. Själv har jag gjort 14 skivor. Mycket om detta o mycket mer kommer jag att spela o berätta om. Jag är mycket stolt över Grandelius stipendiet jag fick i januari. Det kommer bli många minnen från alla år jag har spelat.

Välkomna!

Speltid: 120 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Sportsmedia Europa AB

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

fre 03 mars 2023, 19.30

  • Biljettpris: 480 kr
  • Speltid: 120 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.