fbpx

GUMMIFABRIKEN GOES LOCAL: ROLLING STONES TRIBUTE MED NO POSSESSION

GUMMIFABRIKEN GOES LOCAL: ROLLING STONES TRIBUTE MED NO POSSESSION

Rolling Stones firar 60 år och Vaggerydsbandet No Possession har därför satt ihop en hyllningskonsert till ett av världens absolut största rockband. Under rubriken ”It’s Only Rock ’N’ Roll (Hope You Like It)” bjuds det på de största hitsen, men även en del lite mer okända låtar från bandets nästan outtömliga katalog.
För att verkligen kunna fånga själen i Rolling Stones breda och genreöverskridande musik har No Possession utöver de ordinarie medlemmarna denna gång utökat bandet med flera extra musiker: Eje Sahlstedt på leadsång, Kenneth Karlsson på klaviatur, Henrik Loftdal på gitarr samt Ann Roach och Linda Sahlstedt i kören.
Det är inte första gången som Vaggerydsbandet står på scen i Värnamo. Under namnet No Possession Blues spelade bandet ofta på Värnamo Blues & Rockförenings arrangemang. Efter ett par medlemsbyten och då musiken rörde sig mer mot traditionell rock med inslag av pop, jazz och soul, kortades namnet ned till No Possession. Men fortfarande är det starka melodier, tungt sväng, tight samspel och stor scennärvaro som präglar bandets framträdanden. Sedan starten 2009 har bandet varit ett flitigt liveband både i Sverige och Europa och 2011 vann No Possession Scandinavian Blues Contest 2011.

No Possession:
Micko Ylinikka, lead-gitarr, munspel och sång
Mattias Vestlund, bas
David Ylinikka, lead-gitarr och sång
Tomas Andersson, trummor och körsång

Förstärkta med:
Eje Sahlstedt, lead-sång
Kenneth Karlsson, klaviatur
Henrik Loftdal, gitarr
Ann Roach, körsång
Linda Sahlstedt, körsång

Hösten 2021 gästade No Possession Gummifabriken goes local med sina egna låtar, men den här gången är det alltså Rolling Stones som gäller.

”Gummifabriken goes local” är en satsning för att lyfta musiklivet i Värnamo. Tillsammans med er i publiken skapar vi en lokal scen där den närodlade musiken kan gro och växa, så håll utkik efter fler konserter under vinjetten ”Gummifabriken goes local”!

Speltid: 60 minuter
Arena: Valsverket – onumrerade sittplatser
Arrangör: Gummifabriken och Kulturförvaltningen Värnamo kommun

Föreställningsmenyn serveras 18:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 09 mars 2023, 20.00

  • Biljettpris: 100 kr
  • Speltid: 60 minuter
  • Scen: Valsverket - onumrerade sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.