fbpx

FRISKVÅRD À LA BABBEN OCH VÄRNAMO HÄLSOCENTER

VÄRNAMO HÄLSOCENTER PRESENTERAR: FRISKVÅRD À LA BABBEN

En föreläsning om stress, humor och hälsa. Den innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel.

Evenemanget är framflyttat från 12 september 2023.

De flesta av oss har en gedigen kunskap om friskvård – men har vi omsatt dessa kunskaper i praktisk handling? Faktum är att en del av oss servar bilen och hemmet med mer omsorg än vi tar hand om vår egen hälsa. Den här föreläsningen tar avstamp i detta glapp mellan kunskap och insikt.

Vill du leva längre? Gillar du att skratta? Då har du hittat rätt! Arrangör Värnamo Hälsocenter.

Humor och hälsa är en lyckad kombination, men det är inte alltid så enkelt att kombinera de två. Babben Larsson, känd ståuppare och TV-profil med en charmig dialekt, är expert på att leverera viktiga frågor i en rolig förpackning. I sina föreläsningar pratar hon om det viktigaste vi har: hälsa och välmående, men med sin alltid lika härliga humor. Hur tar du dig ur ett negativt tankehjul och få insikter om stress och hur man tar sig tillbaka efter utbrändhet.

Babben gick karriärmässigt från klarhet till klarhet. Hon syntes i många olika sammanhang och gjorde sig känd som en mycket skicklig komiker. Det var då livet och framför allt stressen, kom emellan. Hon brände ut sig. 1998 tog Babben Larsson en paus från ståuppkomiken för att istället satsa på att sjunga jazz och föreläsa om frågor som är relaterade till hälsa, stress, friskvård och livsstil.

En rolig och inspirerande föreläsning!

Speltid 120 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Värnamo Hälsocenter

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 22 feb 2024, 19.00

  • Biljettpris: 305 kr
  • Speltid: 120 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.