fbpx

EN KVÄLL MED UNO SVENNINGSSON

Under 2022 släppte Uno Svenningsson låten ” Stanna”, som han tillägnade sitt första barnbarn Mia, tidigare samma år släppte han även singeln ”Bara få höra din röst”, en duett med Per Gessle som han även skrev den tillsammans med. I februari släppte han sin nya singel ”Jag vill vara förälskad”.

”Jag vill vara förälskad” heter min nya singel som jag skrivit tillsammans med Mark Bihli. Det började med en vissling och slutade i en känsla av att vara förälskad. Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör. – Uno

Uno Svenningsson har en lång och framgångsrik karriär både som soloartist och i bandet Fredá med kända låtar som ”Vindarna” och ”Det som gör mig lycklig”. De höll ihop fram till 1993, då Uno, sångaren i bandet, valde att satsa på sin solokarriär. Solokarriären påbörjades 1994 och genom åren har det blivit hela åtta album. Debutalbumet ”Uno” kom ut 1994 och innehöll bland annat hitlåtarna ”Under ytan” och ”Tro på varann” (med Eva Dahlgren). 2017 medverkade han i ”Så mycket bättre” på TV4 och det medförde ett stort genomslag hos den breda publiken. Under våren och sommaren 2021 turnerade Uno runtom i Sverige och han släppte även låten ”Flickor fulla av sand”. För utom att släppa ny musik 2022 turnerade han runt om i hela Sverige.

Boka dina biljetter och njut av den kvalitet som Uno levererar.

Speltid: ca 90 minuter
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: HitNöje

Föreställningsinformation

fre 17 november 2023, 19.30

  • Biljettpris: 495 kr
  • Speltid: ca 90 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.