fbpx

FLYTTAS FRAM – EL SKRATTO – STANDUP COMEDY

Vi måste tyvärr meddela att vår humorföreställning El Skratto, som var planerad den 9 juni, kommer att flyttas fram till ett senare tillfälle.

 

Förbered er på en riktig skrattfest när El Skratto intar Gummifabriken! Glädje och humor är de viktigaste ingredienserna för kvällen, och med en fantastisk lineup av komiker från hela landet kommer ni inte att bli besvikna. En kväll för alla som älskar humor helt enkelt!

Konferencier Tito Salazar:
Få är så bra på att ha kul på scenen som Tito Salazar. Humor finns i hans DNA och hans skarpa och aktuella skämt kommer garanterat få dig att börja skratta.

Sverrir Marinoson
Sverrir är inte bara lång, han är också en mästare på att fånga sin publik med sina hysteriskt roliga skämt. Som en äkta islänning föredrar han one-liners, men han har också en talang för att berätta längre historier som garanterat kommer att få dig att tappa andan av skratt. Så det är ingen överraskning att han tog hem segern i Grandslam Comedy i Lund.

Sunny VK
Komikern med kanadensiska och indiska rötter som tagit steget och etablerat sig på den svenska standup-scenen. Med en unik humoristisk stil berättar hon om sina upplevelser med att dejta svenska män och om sina tråkiga arbetskollegor. Trots att det kanske inte är så roligt för henne själv, så får vi garanterat ett gott skratt.

Christian Kalcic
Christian är som en hundvalp, fast med skägg istället för päls. Han är en mästare på att vara singel och kan alltid bjuda på en rolig kommentar eller två. Hans charm och humor gör att man lätt blir förälskad i både honom – och hans skägg.

Speltid: ca 75 minuter
Arena: Valsverket – onumrerade sittplatser
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Gummifabriken Presenterar

Föreställningsinformation

fre 09 juni 2023, 20.00

  • Biljettpris: 150 kr
  • Speltid: ca 75 minuter
  • Scen: Valsverket - onumrerade sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.