fbpx

E-SPORT – FESTIVAL

E-SPORTEN KOMMER TILL VÄRNAMO OCH GUMMIFABRIKEN - MISSA INTE TILLFÄLLET ATT TA DEL AV OLIKA TYPER AV E-SPORTER, TESTA PÅ, TÄVLA OCH UMGÅS.

Kom och spela nya spel och träffa andra spelintresserade. Det blir tävlingar med fina priser och på plats finns personer som hjälper till så alla får samma möjlighet att få en rolig stund.

Datum: 18-19 februari
Tid: Lördag 10:00 – 23:00
Söndag 10:00 – 18:00
Plats: Valsverket
Arrangör: Consolidate/ABF

 

INNEHÅLL

Druidz E-Sport
Vad är esport? Hur engagerar man sig? De kommer vara på plats och visa upp vad dem gör och det finns möjlighet att spela och ställa frågor i deras monter. 10:00 – 18:00 båda dagarna

ABF – Digilab
Digitalkultur är något som ABF kanske inte jobbar med varje dag men här får du möjlighet att se vad de gör och hur du kan vara med och starta cirklar eller delta i cirklar. 10:00 -16:00 båda dagarna

Coder Dojo
Under helgen kommer Coder Dojo Jönköping vara på plats med massor av datorer och personal. Här får man möjlighet att testa på att coda ett spel och lära sig vad codning är genom att ha roligt. Detta är för dig som aldrig programerat till dig som kan lite. för er under 12år gäller att någon vuxen är med. 10:00 – 16:00 båda dagarna

FUSION
Träffa den lokala ungdomsföreningen FUSION. Föreningens syfte är att inspirera och främja intresset för astronomi samt rymdfart för alla ungdomar i Värnamo. Från kl 17.00 på lördag kan du träffa föreningen, ställa frågor och testa deras VR-utrustning.


TURNERINGAR

Fall Guys tävling – FFA turnering
lördag kl 12:00, 14:00, 18:00, 20:00
Priser: Gaming gear från Surefire

Call of Duty Modern Warfare 2 – 1v1 på PC. 
Priser: Gaming gear från Surefire

FIFA 23-TURNERING – 1v1 på PS5 (FULLBOKAD)
Priser:
Förstapris 3000 kr / Andrapris 2000 kr / Tredjepris 1000 kr (Priser från Rotarys utvecklingsstipendium). OBS! Evenemanget är fullbokat men det är fritt fram att komma och kolla på turneringen.

Consolidate (arrangör av eventet) ska verka för mångfald genom att hjälpa intresserade att ta till sig spelkulturen och dess olika verksamheter. Alla ska få vara med, oberoende kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning och ålder. Utgångspunkten är att med folkbildningens idéer som grund, utveckla grupper och individer att gå vidare och förädla de verksamheter som kommer ur spelhobbyn. Samarbete och engagemang som gagnar regionens kulturella och digitala verksamheter skall uppmuntras.

Föreställningsinformation

lör 18 februari 2023,

  • Scen: Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.