fbpx

DANSBAND DELUXE – HITSEN OCH HISTORIERNA

DANSBANDSKONSERT MED DE STÖRSTA HITSEN SJUNGNA AV ORIGINALARTISTERNA, MED BAND OCH KÖR.

Meddelande från arrangör:

Hej!

Tyvärr är föreställningen Dansband Deluxe inställd. Alla som köpt biljetter kommer givetvis att få pengarna tillbaka, exkl. serviceavgiften. Om du köpt dina biljetter i kassan på Gummifabriken behöver du även göra återköpet där. Vid frågor kontakta Gummifabriken på 0370-305900 eller på info@gummifabriken.nu .

Vi beklagar!

Vänliga hälsningar
Thomas Deutgen

 

Äntligen är det dags för den hitsprakande konsertturnén med Dansband Deluxe under ledning av hela Sveriges dansbandsexpert, programledaren Thomas Deutgen. En fullmatad kväll där låtarna står i centrum ihop med Thomas karismatiska sätt att berätta dansbandskulturens roliga, märkliga och hisnande historia. Mängder av starka Svensktoppslåtar som sjungs av originalartisterna där nostalgin är i fokus.

Dansband Deluxe är oändligt stolt över att kunna presentera ingen mindre än Sten Nilsson, som höstens nya gästartist. Med en makalös karriär som spänner sig över fem decennier. Med sitt band Sten & Stanley har han turnerat Norden runt ända sedan 60-talet och haft över 65 låtar på Svensktoppen, sålt miljoner skivor och varit programledare i tv och radio.

Dessutom populära Tony Ljungström som slog igen om i slutet på 80-talet när han spelade sig själv som sångare i Black Jack. På scenen står även Göran Lindberg, mångårig dansbandsnestor i både Tonix och Matz Bladhs, en ”guldstrupe” med många kända låtar på sitt samvete. Samt Monia Sjöström, dansbandsdrottning från Grönwalls som knockade publiken på 90- och 2000-talet. Samt liveband och kör.

 

Speltid: 2 timmar och 30 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Thomas Deutgen AB

Föreställningsmenyn serveras 16:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

sön 01 oktober 2023, 18.00

  • Biljettpris: Upp till 15 år 325 kr, ordinarie 625 kr
  • Speltid: 2 timmar, 30 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.