fbpx

DANNY SAUCEDO

BILJETTSLÄPP FÖR PLATSER PÅ BALKONG: TOR 8 JUN 10.00!

VI ÄR OTROLIGT GLADA OCH STOLTA ATT NU KUNNA AVSLÖJA ATT DANNY SAUCEDO, EN AV SVERIGES MEST ÄLSKADE ARTISTER, KOMMER TILL VÅRT 5-ÅRSJUBILEUM!

Med sina minnesvärda framträdanden och hits som ”Dör för dig”, ”Snacket på stan” och ”Brinner i bröstet” har Danny erövrat svenska folkets hjärtan. Dannys energi och fantastiska musikalitet kommer garanterat göra lördagskvällen den 2 september till en riktig fest.

Danny har under de senaste åren tagit över både krogar och arenor med sina exklusiva shower. Det började våren 2017 när Danny gick in på Hamburger Börs i Stockholm och sålde över 140.000 biljetter. Framgången blev ett faktum 2022 med ”The Run(A)way Show 2.0” – över 35 fullsatta föreställningar på Cirkus i Stockholm, stationerad på Gothia i Göteborg och en arenaturné över hela Sverige som avslutades i en fullsatt Malmö Arena.

Danny har även synts mycket i tv-rutan. 2023 uppträdde han på Melodifestivalen och valdes in i ”Hall of Fame” för sina fyra fantastiska tävlingsbidrag genom åren, däribland låtarna ”In the Club” (2011) och ”Amazing” (2012). Under 2016 medverkade Danny i den sjunde säsongen av TV4:s program ”Så mycket bättre” där hans tolkningar har strömmats över 80 miljoner gånger.

 

Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år. 
Arrangör: Gummifabriken Presenterar

Föreställningsmenyn serveras 18:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

 

Föreställningsinformation

lör 02 september 2023, 20.00

  • Biljettpris: 595 kr
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.