fbpx

CREEDENCE TRIBUTE – COSMOS FACTORY TOUR

CREEDENCE TRIBUTE GER SIG UT PÅ EN NY TURNÉ "COSMOS FACTORY TOUR", EN HELT NY SHOW DÄR ALLA CCR FANS PÅ BEGÄRAN BLAND ANNAT FÅR UPPLEVA DET LEGENDARISKA ALBUMET COSMO'S FACTORY FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.

Cosmos Factory är en milstolpe i rockhistorien och få album innehåller så många odödliga hits som den skivan. Albumet blev 1:a på listorna både i USA och Storbritannien och innehåller klassiker som bl.a. ”Lookin’ Out My Back Door”, ”Travelin’ Band” och ”Up Around the Bend”, vilka alla blev topp 5 på listor runt om i världen.

I showen kommer Creedence Tribute både att spela samtliga spår från skivan i den ordning låtarna ligger samt berätta historierna som omgärdar det framgångsrika albumet som kom ut i juli 1970.

Efter pausen får publiken självklart höra alla andra stora klassiska CCR-hits blandat med ett urval av John Fogertys låtar.

Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen kommer det att bli en kväll fylld med några av rockhistoriens största hits så nära originalet som det går att komma.

Creedence Tribute är ansett som Europas bästa hyllning till Creedence Clearwater Revival. ”Midnight Special” från en av deras konserter har visats över 30 miljoner gånger på YouTube.

Speltid: ca 2 timmar, 10 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Besterman AB

Föreställningsmenyn serveras 17:00
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

fre 29 september 2023, 19.30

  • Biljettpris: fr. 395 kr
  • Speltid: ca 2 timmar, 10 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.