fbpx

ANNA TERNHEIM

ANNA TERNHEIM GER SIG UT PÅ TURNÉ I SVERIGE!

Efter flera år i New York gick flyttlasset i våras hem till Sverige igen och under hösten 2022 medverkade Anna Ternheim som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre. Nu under våren ger sig Anna ut på en stor turné. I fina konserthus, på magiska teatrar och på klassiska Cirkus i Stockholm.

Anna Ternheim slog igenom 2004 med det kritikerrosade albumet ”Somebody Outside” och året efter tog hon hem både P3 Guld och Grammis pris för ”Årets Nykomling”. År 2007 belönades andra albumet ”Separation Road” med P3 Gulds pris för ”Bästa kvinnliga artist” och två Grammisar för ”Bästa kvinnliga artist” och ”Bästa textförfattare”. Efter det har Anna släppt totalt sju album vilket har resulterat i turnéer och inspelningar i studios runt om i hela världen.

FÖRBAND


Nu är det klart att Amanda Werne (
Slowgold) åker med som support på hela turnén. Amanda kommer även gästa Ternheims band.

Göteborgsartisten Amanda Werne har ingått i Freddie Wadlings band, uppträtt i På spåret, gästat Jills Veranda, samarbetat med Bob Hund och släppt hela sju album under sitt musikaliska alias Slowgold. Under det senaste decenniet har hon skapat ett eget musikaliskt universum. En mystisk, vacker och suggestiv värld där tidlösa, poetiska historier som bärs fram med hjälp av såväl distade gitarrer som drömska sångutsvävningar.

 

Speltid: 90 minuter
Arena: Auditoriret – fasta sittplatser
Arrangör: Paraply

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat, se alternativ under fliken ”Produkter”.

Föreställningsinformation

tor 09 februari 2023, 19.30

  • Biljettpris: 625 kr
  • Speltid: 90 minuter
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.