fbpx

40 000 MÖJLIGHETER

Värnamo Näringsliv och Swedbank Värnamo bjuder in till en inspirationsdag med syfte att skapa en mötesplats för erfarenhetsutbyte och nätverkande. Vi kommer bjudas på inspirerande föredrag av framstående talare och avsluta med en god lunch tillsammans.

En av de talare som kommer att dela med sig av sin kunskap och insikter är ingen mindre än Swedbanks makroekonom, Olof Manner. Med sin breda expertis och djupa förståelse för ekonomiska trender och händelser kommer Manner att ge oss en inblick i den ständigt föränderliga globala ekonomin och dess potentiella påverkan på vår lokala näringslivssektor.

Vi kommer även att få förmånen att lyssna på Rebecka Carlsson, en inspirerande hållbarhetsentreprenör som blev nominerad till årets talare 2019. Med sin passion för hållbarhet och sitt engagemang för att skapa positiv förändring kommer Carlsson att dela med sig av sina erfarenheter och ge oss konkreta verktyg för att integrera hållbarhetsaspekter i våra egna företag och organisationer.

Som en extra bonus kommer vi även att få möta vinnarna av årets företagare och årets arbetsgivare från Värnamo kommun. Deras framgångssagor och bästa praxis kommer att ge oss konkreta exempel och inspiration för att utveckla våra egna verksamheter och skapa en positiv arbetsmiljö.”

I biljettpriset ingår Rebecca Carlssons bok ”Exponentiell klimatomställning”.

 

Tid: 08.30 – 12.30
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: Värnamo Näringsliv och Swedbank Värnamo

Föreställningsinformation

ons 27 september 2023, 08.30

  • Biljettpris: fr. 375 kr
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.