fbpx

Gummifabriken vinner Fastigopriset 2023

Vi är stolta att berätta att Gummifabriken utsetts till vinnare av Fastigopriset 2023 i kategorin upp till 50 anställda.

Priset syftar till att lyfta fram arbetsplatser som framgångsrikt har anpassat sig till det nya arbetslivet, med fokus på frågor som arbete hemifrån och på arbetsplatsen. Bakom priset står arbetsgivarorganisationen Fastigo som är experter på fastighetsbranschens förutsättningar och som står i ständig kontakt med branschens arbetsgivare.

Motivering

Med utgångsläge i verksamhetens behov, digitala förutsättning och en tydlighet om vilka regler som gäller, har Gummifabriken hittat en välfungerande flexibilitet för en nöjd och engagerad personalgrupp.

– Vi vet vad som behövs för att stärka branschen, och delar med glädje ut Fastigopriset till de arbetsgivare som utmärker sig på området. Gummifabriken i Värnamo är ett utmärkt exempel på en god arbetsgivare som har tänkt igenom och agerat kring det nya arbetslivet, säger Johan Mann, vd på Fastigo.

VD/Verksamhetschef Tobias Hörnquist tar emot Fastigopriset i Stockholm.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.
Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret.